Μαγειρική

Γαριδοπιτάκια με κρέμα τυριού

γαριδοπιτάκιαΥλικά:

1 πακέτο φύλλο για πίττες

2 κεσέδες τυρί κρέμα

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες

2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες (προαιρετικά)

μπόλικο άνιθο

3 κ.σ κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Ανακατεύομε όλα τα υλικά.

Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες, (όσο πιο φαρδιές είναι τόσο μεγαλύτερα θα βγουν τα γαριδοπιτάκια).

Βάζουμε γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε μπουρεκάκια.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή ψήνουμε (αφού τα λαδώσουμε λίγο) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa