Πολιτική

Γεωργιάδης: Η Χρυσή Αυγή κορόιδευε τους ψηφοφόρους της

Άδωνις Γεωργιάδης

«Όταν πιάνουν μια κύρια (σ.σ Σκορδέλη) με δυο τσάντες με πλαστά CD, χρήματα και είδη παρεμπορίου, τότε καταλαβαίνετε το είδος της κοροϊδίας, καλό είναι αυτοί που υποστήριξαν και ψήφισαν τη ΧΑ να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να καταλάβουν ότι παρασύρθηκαν», σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο τρομοκρατούσε τους ψηφοφόρους της, αλλά και τους κορόιδευε.

«Η γιγάντωση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τη δημοκρατία μας, αλλά και την κοινωνία μας» τόνισε.

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα. «Η Ελλάδα έχει πετύχει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή στην παγκόσμια ιστορία. Το θέμα είναι να κάνουμε το κράτος μας να λειτουργεί πιο αποδοτικά» υπογράμμισε.

Σχετικά με τις πληροφορίες εφημερίδας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ή η εφημερίδα είπε ψέματα, που δεν το πιστεύω γιατί διασταυρώνει τις πηγές της, ή ο ΣΥΡΙΖΑ ‘τα γύρισε’, πράγμα που πιστεύω. Είδατε πως τα γύρισε και με τον Άσμουσεν».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa