Πολιτική

Γεωργιάδης: Όποιος νομίζει ότι οι νόμοι δεν του κάνουν τίθεται εκτός συστήματος

Άδωνις Γεωργιάδης
«Δηλώσεις που καλούν σε στρατιωτικό πραξικόπημα δεν συνάδουν με το ρόλο του δημόσιου λειτουργού», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αυστηρή δήλωση έκανε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το θέμα που έχει ανακύψει μετά την καταγγελία του διευθυντή Ψυχιατρικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) κ. Θεόδωρου Μεγαλοοικονόμου για το ρόλο συναδέλφου του στο νοσοκομείο, ο οποίος πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή.

«Δηλώσεις που καλούν σε στρατιωτικό πραξικόπημα δεν συνάδουν με το ρόλο του δημόσιου λειτουργού, ο οποίος δι’ όρκου πρέπει να σέβεται το Σύνταγμα. Όποιος, λοιπόν, νομίζει ότι οι νόμοι δεν του κάνουν τίθεται εκτός συστήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει διατάξει από χθες ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν ο συγκεκριμένος γιατρός έχει κάνει δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με το ρόλο του στον ευαίσθητο τομέα της ψυχικής υγείας και αν, όπως καταγγέλλεται, έχει χορηγήσει επανειλημμένως πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, σε διαφόρους ομοϊδεάτες του, χωρίς να εξετάσει την ικανότητά τους να φέρουν όπλο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa