Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται να καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ

Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για τη Χρυσή Αυγή

Για την κατάσταση του ΕΟΠΥΥ, αλλά και τη δολοφονία του Φύσσα και το ρόλο της Χρυσής Αυγής μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η χώρα θα ξεπεράσει όλα της τα προβλήματα και πως ο τομέας της υγείας θα καταφέρει να σταθεί γρήγορα στα πόδια του.

«Ασφαλώς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πολλλά κενά και δομικά προβλήματα αλλά παραμένει απόλυτα αξιόπιστο και μάλιστα,πρόσφατα,βαθμολογήθηκε από Αμερικάνούς και σας πληροφορώ ότι είναι σε καλύτερη θέση από ότι το Αμερικανικό», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ΕΟΠΥΥ δεν πρόκειται να καταρρεύσει και πως η τομέας της υγείας θα περάσει όλους τους ελέγχους της τρόικας.
«Kενα υπάρχουν στα νοσοκομεία, αλλά έχω προχωρήσει σε προκηρύξεις για πρόσληψη επικουρικών και θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν».

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, έχει αρχίσει να φαίνεται φώς στην άκρη του τούνελ και η συνολική κατάσταση στη χώρα βελτιώνεται προς το καλύτερο.

«Αρχίζει το καράβι να στρίβει και η ελπίδα να φέγγει. Ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει μεγάλη ωριμότητα και αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση κάνει αυτό που μπορεί για να πάει ο τόπος μπροστά».

Σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη Χρυσής Αυγή ο υπουργός δήλωσε πως «το κράτος δεν πρέπει να φοβάται τον τσαμπουκά της Χρυσής Αυγής»,  ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει οποιαδήποτε πράξη βίας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa