Κοινωνία

Γεύμα στον αέρα με 120 Ευρώ το άτομο

Η Αθήνα είναι η πόλη των εκπλήξεων όπως και κάθε μεγάλη μητρόπολη του 21ου αιώνα που σέβεται τον εαυτό της. Τα μνημεία, τα μουσεία και οι «κρυμμένες γωνιές» μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν σε επισκέπτες και κατοίκους στιγμές αγαλλίασης και θαυμασμού.

Υπάρχουν όμως και τα περίεργα θεάματα, που άλλοτε είναι συνηθισμένα για την ελληνική πρωτεύουσα και άλλοτε όχι… Έτσι λοιπόν, απο το Φεβρουάριο, η «πόλη της Παλλάδας», θα έχει το δικό της «εναέριο εστιατόριο». Και όμως, πρόκειται για την πλατφόρμα «Dinner in the Sky» (Δείπνο στον ουρανό) η οποία απο τις 14 του επόμενου μήνα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θα… κρέμεται απο ύψος 50 μέτρων και όσοι επιθυμούν να δειπνήσουν, μπορούν να δέσουν τις ζώνες τους και να «απογειωθούν». Σημειώνεται οτι το τραπέζι χωράει 22 άτομα και όποιος θελήσει να πάει τουαλέτα η να παραγγείλει κάτι έξτρα, ο γερανός απλά κατεβάζει το τραπέζι. Ωστόσο, οι διοργανωτές υπόσχονται ποιοτικό φαγητό με συνταγές που προέρχονται απο διάσημους μάγειρες.

Όσα ζευγάρια, φίλοι και οικογένειες θα θελήσουν να «φάνε στα σύννεφα», θα έχουν την ευκαιρία απο τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου να το πράξουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώ στην συνέχεια, η εναέρια τραπεζαρία θα ταξιδέψει σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Η τιμή, όχι και τόσο προσιτή ιδιαίτερα για… καρδιακούς, ανέρχεται στα 120 ευρώ το άτομο. Σημειώνεται, οτι το εγχείρημα έχει πραγματοποιηθεί και σε άλλες χώρες του κόσμου, ενώ η.. έμπνευση, προέρχεται απο το Βέλγιο.

Δείτε σχετικά βίντεο:

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa