Ζώδια

Για να ξέρετε ό,τι πρόκειται να σας συμβεί την Τρίτη – Διαβάστε τα ζώδια από την Αλ. Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Από σήμερα θα δείτε κάποια θέματα οικονομικά να παίρνουν μια καλύτερη τροπή. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία αλλαγή κατεύθυνσης και πολύ πιθανόν να ανανεωθείτε παίρνοντας νέες αποφάσεις.

Ταύρος Από σήμερα ανοίγουν νέοι ορίζοντες στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Ότι στο παρελθόν σας είχε στεναχωρήσει τώρα βρίσκεται η λύση.

Δίδυμοι Τα επαγγελματικά σας θέματα αρχίζουν και σας απασχολούν πιο έντονα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινή βάση.

Καρκίνος Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά νέα δυναμική. Ίσως σε κάποια δύσκολη κατάσταση να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε.

Λέων Μπορεί σήμερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να διεκδικήσουν την μερίδα του λέοντος από τον χρόνο σας. Βέβαια θα είναι μια μέρα πολύ ευχάριστη και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να νοιώσετε ελευθερία και ολοκλήρωση.

Παρθένος Η Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας φέρει ευχάριστα νέα από κάθε άποψη. Πολύ πιθανόν να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση, να λάβετε ένα δώρο, ή να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός Τα χρήματα σήμερα θα σας απασχολούν ακόμη περισσότερο και ίσως να μπορέσετε να δείτε από άλλη σκοπιά τις ανάγκες σας. Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να βάλετε βάσεις σε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη που θα αφορά τα οικονομικά και τα προσωπικά σας θέματα. Με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσετε να κερδίσετε την εύνοια κάποιων.

Τοξότης Με την Σελήνη σήμερα να κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, θα μπορέσετε να δείτε πιο ουσιαστικά και σε βάθος κάποια προσωπικά σας θέματα. Ίσως να θέλετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας.

Αιγόκερως Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις αποκτούν άλλη μορφή και πολύ πιθανόν να μπει στην ζωή σας κάποιο μοιραίο πρόσωπο που θα σας αναστατώσει.

Υδροχόος Με την Σελήνη σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, δεν έχετε παρά να περιμένετε μια καλυτέρευση στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Πολύ πιθανόν να βάλετε στο μυαλό σας νέα επαγγελματικά σχέδια.

Ιχθύς Βρείτε χρόνο να κοιτάξετε πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν είναι όλοι ειλικρινείς και πολύ πιθανόν να μην θέλουν την ευτυχία σας. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ