Ζώδια

Για να μην έχει μυστικά η Τρίτη… διαβάστε τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε ένα προσωπικό σας θέμα με μία πιο ώριμη ματιά. Ίσως να έπρεπε να περάσει λίγο διάστημα ώστε να καταλάβετε ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους για να πάρουν την σωστή τους πορεία.

Ταύρος   Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο και αυτό θα το κατανοήσετε ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα. Σήμερα κάνετε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να κερδίσετε επαγγελματικά.

Δίδυμοι   Χρειάζεστε περισσότερο βοήθεια αυτές τις μέρες από τους άλλους. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και συνεργαστείτε όσο γίνεται καλύτερα. Η μέρα αυτή είναι καλή για επαφή και επικοινωνία.

Καρκίνος   Πολύ καλή μέρα για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε μία ρευστότητα, παρόλο τις διαφορετικές ενδείξεις. Προσέξτε αυτά που θα πείτε και θα τάξετε.

Λέων   Υπάρχουν και σήμερα κάποια αγκάθια στις οικογενειακές σας σχέσεις. Βέβαια δεν υπάρχει όλο αυτό λόγο μόνο της κακής συμπεριφοράς των άλλων. Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να το κατανοήσετε.

Παρθένος   Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα θέμα που σας είχε προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και να φτιάξετε πιο ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους.

Ζυγός   Σήμερα θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με πολύ αγαπημένα σας άτομα. Η μέρα είναι κατάλληλη για μετακινήσεις και μικρά ταξιδάκια που θα σας φέρουν πιο κοντά με αγαπημένα σας άτομα.

Σκορπιός   Σήμερα θα θελήσετε να πάρετε την δύναμη που σας έχουν στερήσει διάφορες καταστάσεις. Βρείτε τρόπο να επιβληθείτε σε ότι σας είχε μπλοκάρει την ενέργεια. Οικονομικές ευκαιρίες.

Τοξότης   Μία πολύ θετική μέρα κυρίως για ότι αποφασίσετε πάνω σε προσωπικά σας θέματα. Φροντίστε να αλλάξετε ότι σας έχει κουράσει και να προχωρήσετε με αισιοδοξία. Μία όμορφη βραδιά θα περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως   Ίσως σήμερα να θελήσετε να απομονωθείτε. Οι λόγοι θα είναι ότι θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν δράσετε για μία προσωπική σας υπόθεση. Κατάλληλη μέρα για ένα πολύπλοκο θέμα που θέλει την φροντίδα σας.

Υδροχόος   Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως να έχετε μία πρόταση για μία κοινωνική σας επαφή που θα βρεθείτε με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή στην υγεία σας.

Ιχθείς   Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Η έντονη δραστηριότητα σας θα είναι και πάνω σε καινούρια επαγγελματικά ζητήματα που σας έχουν παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER