Πολιτική

Γιακουμάτος: Οι 156 είναι μαντρωμένοι (Ηχητικό)

Γεράσιμος-Γιακουμάτος

Ο  Γεράσιμος Γιακουμάτος στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης σημείωσε πως δεν θα υπάρξουν απώλειες για το κυβερνητικό σχήμα  στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ο  προϋπολογισμός είναι κοντά στον Δεκέμβρη. Αυτή η εκλογολογία κάνει τόσο κακό στον τόπο. Κοντεύει να γίνει εδώ κόλαση του Δάντη. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να βάλουμε ένα τέλος στην  εκλογολογία» σχολίασε  ο  υφυπουργός Ανάπτυξης.

«Η  τρόικα θα βοηθήσει αλλιώς υπάρχουν κόκκινες γραμμές και μονομέρεια. 15 Φεβρουαρίου δεσμεύτηκε η κυβέρνηση ότι θα κάνει την εκλογή προέδρου. ΟΙ 156 είναι μαντρωμένοι είναι μπετόν αρμέ» πρόσθεσε μιλώντας στον  REAL FM.

«Όλα εξαρτώνται από τη στάση της κυβέρνησης που έχει καιρό μέχρι τις γιορτές. Θα φάει γαλοπούλα ο κόσμος φέτος ή θα φάει ποδαράκι; Οι 100 δόσεις θα σώσουν χιλιάδες κόσμου, να μη σου πω εκατομμύριο», πρόσθεσε.

«Ο  Χαρδούβελης και η κυβέρνηση μετρά και βλέπει τη διαπραγμάτευση. Ήρθε η ώρα το αίμα του λαού να γυρίσει πίσω και αυτό θα γίνει με τις 100 δώσεις και τη μείωση των προσαυξήσεων» κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa