Κόσμος

Γιατί καθυστερεί και… εκνευρίζει το «Game of Thrones»;

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε πως δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο του μυθιστορήματος και όπως φαίνεται οι λάτρεις του « Game of Thrones» θα μείνουν με την όρεξη!

«’The Winds of Winter'(Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν έχουν τελειώσει» έγραψε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλοκ του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (…) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ».

Ακόμη έγραψε στο μπλοκ του: «Οι προθεσμίες μου προκαλούν άγχος».

Ο συγγραφέας ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε «Οι άνεμοι του χειμώνα», ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους «Ο σιδερένιος θρόνος» στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.

Είχε χάσει ήδη μια προθεσμία, τη γιορτή Χαλοουίν, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Μ’ αυτή την καθυστέρηση, προειδοποίησε ο Μάρτιν, «Οι άνεμοι του χειμώνα» είναι «πολύ σίγουρο» ότι δεν θα εκδοθούν πριν από την προβολή της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» από το HBO τον Απρίλιο. «Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο».

Ο συγγραφέας φάνηκε επιφυλακτικός αναφορικά με την ημερομηνία που θα φθάσει το «Winds of Winter» στα βιβλιοπωλεία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa