Πολιτική

Γιατί ζήτησε συγνώμη η ΝΔ για το βιβλίο του Κουφοντίνα;

Νέα δημοκρατία

Να ντραπούν ζητά από  συνδικαλιστές της  ΕΣΗΕΑ η  Νέα Δημοκρατία που με μία ειρωνική της απάντηση ζητά συγνώμη γιατί μπέρδεψε το βιβλίο του Ξηρού με το  βιβλίο του Κουφοντίνα.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να εξαπολύει πυρά με αφορμή τις δηλώσεις του  Κώστα Αρβανίτη μετά την ανακοίνωση των μελών της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος που έριξε νέο λάδι στη φωτιά.

Στην ανταπάντηση της η ΝΔ αναφέρει:

«Δεν θα σχολιάσουμε το επίπεδο του λόγου της κρατικοδίαιτης συνδικαλίστριας Κατσίμη και του περίφημου αριστεριστή “Ιού” Δ. Τρίμη. Θέλει, όμως, θάρρος που δεν διαθέτουν, για να τηρήσουν τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να καταδικάσουν τον οχετό του Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού.

Για να μη χαλάσουν χατίρι στον κομματικό προϊστάμενό τους κ. Τσίπρα, ταυτίζονται με τις αθλιότερες ύβρεις του συναδέρφου και κομματικού τους συντρόφου.

Και κάτι ακόμα:  ζητούμε συγγνώμη από τους αριστεριστές της ΕΣΗΕΑ που αναφέραμε εκ παραδρομής ότι με απόφασή τους άνοιξαν τις πόρτες της ΕΣΗΕΑ στο βιβλίο του Κουφοντίνα. Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω δημοκράτες παραχώρησαν κτήριο της ΕΣΗΕΑ για την παρουσίαση του βιβλίου του δολοφόνου Ξηρού… Μια λέξη μόνο: Ντροπή!».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa