Παρασκηνιακά

H κόρη του Γ. Μηλιού διακοπές σε κοσμοπολίτικο θέρετρο (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μηλιός

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες και την αμφιλεγόμενη ανάρτηση της κόρης του  οικονομολόγου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού. Η ανάρτηση στο facebook από την Ελιάνα Μηλιού έδωσε αφορμή για πικρόχολα σχόλια καθώς σχολίαζε την παραµονή Πρωτοχρονιάς εκείνων που κάνουν διακοπές στο Γκστάαντ.

Πολλοί είπαν ότι δεν μπορεί η νεαρή δικηγόρος να κάνει κριτική αφού φέρεται και η ίδια να βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο θέρετρο. Με το µήνυµά της στο Facebook «θα σου παίξω φίνο µπαγλαµά» και µε τη γραµµένη στα αγγλικά επεξηγηµατική υποσηµείωση «The band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly» (µτφρ.: Η ορχήστρα διασκεδάζει τους Ελληνες πλοιοκτήτες ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαµογελά επιδοκιµαστικά) η 30χρονη κόρη του Μηλιού φαίνεται να συχνάζει στο «Gstaad Palace», ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Την ανάρτηση αυτή δεν άφησαν ασχολίαστη από το Μέγαρο Μαξίμου, με το διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γ.Μουρούτη να σχολιάζει πως «Λίγο πριν την έλευση του κομμουνισμού, η οικογένεια του κ. Μηλιού στο Γκστααντ με εφοπλιστές και φίλους». Κάποιοι λένε ότι αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά την ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει στον προσωπικό λογαριασμό της κας Μηλιού στο Facebook, διαπιστώνει πως υπάρχει ειρωνική διάθεση.

Η φωτογραφία εξωφύλλου της Ελιάνας Μηλιού παραπέμπει στο Γκστάαντ – χιονισμένα βουνά και σαλέ. Ομως παρατηρώντας προσεκτικά διαπιστώνει κανείς πως η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η αναφορά να αφορούσε παλαιότερες και όχι φετινές διακοπές της στο Γκστάαντ. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αυτή έγινε πεδίο αντιπαράθεσης εν μέσω της προεκλογικής περιόδου κάτι που δείχνει ότι τα κόμματα θα χτυπήσουν με όλα τα όπλα που διαθέτουν.

kori-miliou

πηγη: imerisia.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa