Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

H Olympus Racing ενώνει δυνάμεις, καινοτομεί και εμπνέει (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Καινοτομούν, εμπνέουν και δημιουργούν. Με το σλόγκαν της ομάδας «innovation at its finest» η Olympus Racing, είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στον πανελλήνιο διαγωνισμό F1 in Schools.

H Olympus Racing είναι μια εξαμελής ομάδα μαθητών λυκείου από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Pierce. Οι μαθητές της ομάδας καλούνται να δημιουργήσουν την δική τους αγωνιστική ομάδα, η οποία θα διαγωνιστεί με χιλιάδες όμοιες παγκοσμίως.

Το έργο τους αποτελείται από την σχεδίαση και κατασκευή του μοντέλου φόρμουλας, την εύρεση οικονομικών πόρων για την επίτευξη των στόχων τους και την προώθηση της ομάδας (marketing).

Παρά το γεγονός ότι το κατασκευαστικό κομμάτι είναι πολύ απαιτητικό, οι πιο σημαντικοί τομείς είναι οι δυο τελευταίοι. Σε μια περίοδο οικονομικής παρακμής, οι μαθητές καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη πολλών επιχειρήσεων, με πρωτοπόρο τον Όμιλο Βυτόγιαννη και το προϊόν του Tanquini.

Ακόμα, στον τομέα marketing, η Olympus Racing, κατάφερε να διοργανώσει πολλαπλές εκδηλώσεις με σκοπό τη διαφήμιση της ομάδας τους. Αξιοσημείωτο γεγονός, είναι πως στην διαδικτυακή σελίδα της ομάδας τους στο Facebook έχουν συλλέξει 1900+likes, κατόρθωμα μοναδικό στον διαγωνισμό.

Η Olympus Racing, πραγματοποιεί το όνειρό της, με τα μέλη να αποτελούν το παράδειγμα της νέας γενιάς που ακολουθεί.

Τα καλύτερα έπονται…

o4 o3 o2 o1

Πηγή φωτογραφιών: olympusracing2016.wixsite.com

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa