Παρασκηνιακά

Η… αμηχανία του Τσίπρα στις «οικογενειακές» φωτογραφίες

Αλέξης Τσίπρας

Οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται πάντοτε αμήχανος όταν πρόκειται να βγάλει τη λεγόμενη «οικογενειακή» φωτογραφία με τους Ευρωπαίους εταίρους, αφού την μια κάθεται στην άκρη κοιτάζοντας σκεπτικός προς το άπειρο, την άλλη με τα χέρια στην τσέπη και χαμογελώντας, ενώ οι υπόλοιποι στέκονται σοβαροί για τις ανάγκες της φωτογραφίας.

Μια ακόμη… λεπτομέρεια όπως γράφει και ο ΒΗΜΑτοδότης είναι ότι πλέον ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν συνηθίζει να πηγαίνει στις συναντήσεις και στα ευρωπαϊκά συμβούλια με φακέλους, γεγονός που σημαίνει ότι ή είναι σίγουρος για τις γνώσεις του, ή θέλει να δείξει ότι δεν έχει ανάγκη να παρουσιάσει κάποια στοιχεία και όλα τα γνωρίζει από μνήμης. Εκτός και εάν θέλει να μη φαίνεται σαν τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Όπως και να ‘χει το πράγμα, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται έτσι χωρίς φακέλους και με τα χέρια στην τσέπη δεν δείχνει τόσο προσηλωμένος στον στόχο του ή τουλάχιστον η εικόνα του. Μετά λοιπόν πως θέλει οι συνομιλητές του να τον παίρνουν στα σοβαρά…

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa