Μαρς

Η ανθρωπιά έχει «χακί» χρώμα

Τέσσερις αξιέπαινες πρωτοβουλίες προσφοράς από στρατιωτικούς προς τον συνάνθρωπο που αξίζει να γνωστοποιηθούν και να ενισχυθούν έχουμε αυτές τις μέρες. Πρώτα από όλα, η προσφορά στον συνάνθρωπο από απόστρατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς στη Λάρισα. Οι απόστρατοι, με σύνθημα «Συμμετέχουμε και εμείς», δίνουν το παράδειγμα προσφέροντας από το υστέρημά τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Στην ίδια λογική κινείται και η ΕΑΑΣ Άρτας με την προσφορά δεκάδων δεμάτων αγάπης προς συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα. Με τη σειρά του ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ δίνει μάχη για μια 17χρονη κοπέλα, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, που διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Η μάχη για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβαση (70.000 Ευρώ μόνο τα νοσήλια) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (περισσότερες πληροφορίες για όποιον θέλει να βοηθήσει μπορούν να βρεθούν στο http://www.apofoitoissas.gr).

Τέλος, η Πολεμική μας Αεροπορία στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της πραγματοποίησε, με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, εθελοντική αιμοδοσία στην 113 Πτέρυγα Μάχης.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER