Παρασκηνιακά

Η απάντηση Τσοχατζόπουλου για τις αναφορές στο όνομά του

Άκης Τσοχατζόπουλος

Απάντηση μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου έδωσε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος με αφορμή τις αναφορές που έγιναν στο πρόσωπο του κατά την διάρκεια της χθεσινής συζήτησής στη Βουλή για την διαπλοκή και τη διαφθορά..

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο κ. Παγορόπουλος, μέχρις ότου εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση, επί της κατηγορίας που  βαραίνει τον κ. Τσοχατζόπουλο, τεκμαίρεται ότι είναι αθώος, με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Oλόκληρη η ανακοίνωση:

«…Ο κος Τσοχατζόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου έγινε εκτενής αναφορά, χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των Αρχηγών των κομμάτων στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, δικάζεται αυτή τη στιγμή από το Δικαστήριο Κακουργημάτων της Αθήνας, σε δεύτερο βαθμό. Μέχρις ότου λοιπόν, εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση, επί της κατηγορίας που τον βαραίνει, τεκμαίρεται ότι είναι αθώος, με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάθε άλλη συμπεριφορά υποβαθμίζει το ρόλο του Δικαστηρίου και είναι ασύμβατη με τους κανόνες δικαίου…»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa