Πολιτική

Η ατζέντα του Κυριάκου στη ΔΕΘ – Οι δεσμεύσεις που θα αναλάβει

Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα ανεβαίνει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρόγραμμα που θα κινείται στη λογική της συμφωνίας αλήθειας που προωθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πέρα από τις εξαγγελίες για μείωση του ΕΝΦΙΑ και κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δεσμευθεί και για κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα τονίσει πως με αυτό το μέτρο που έχει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλήττεται σοβαρά η βαριά βιομηχανία της χώρας, ο τουρισμός.

Το μεγάλο στοίχημα

Το μεγάλο στοίχημα για τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και για τους στενούς συνεργάτες του είναι από το βήμα της ΔΕΘ να παρουσιάσει συγκεκριμένα μέτρα και ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν, ώστε να καταστεί σαφές ότι η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ δεν αποτελεί μία απλή υποσχετική αλλά είναι άμεσα υλοποιήσιμη.

Ψηλά στην ατζέντα της ΔΕΘ παραμένει και ο θέμα των τηλεοπτικών αδειών καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Τετάρτη συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ.

Επίθεση στον Τσίπρα

Η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ αξιολογείται από το επιτελείο του ως μια ευκαιρία για να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» της κυβέρνησης Τσίπρα

Ο κ. Μητσοτάκης θα βάλει στο στόχαστρό του τον τρόπο της εξουσίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του και θα ασκήσει δριμεία κριτική για τα φάουλ όπως π.χ. στην περίπτωση Πολάκη.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER