Κοινωνία

Η Disneyland προτιμά έλληνες εργαζόμενους

Η διεύθυνση της Disneyland στο Παρίσι  μάλλον αγνοεί τα όσα -ανά καιρούς- σχόλια έχουν ακουστεί για τον έλληνα εργαζόμενο και καταφτάνουν στην Αθήνα στα μέσα Ιανουαρίου προκειμένου να στελεχώσουν την επιχείρηση με αίμα ελληνικό…

Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris έρχονται στην Ελλάδα στις 23 Ιανουαρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με έλληνες υποψηφίους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό χώρο της πρωτεύουσας (δεν έχει ακόμα αποφασιστεί), ενώ οι έλληνες υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν, θα περάσουν από συνέντευξη, η οποία θα καθορίσει το αν θα προσληφθούν τελικά από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Disneyland-Paris, αναζητά προσωπικό: Στον τομέα τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ)

Στην καθαριότητα,

Στα εκδοτήρια εισιτηρίων

Στα παιχνίδια

Στα ξενοδοχεία.
Για να υποβάλει κάποιος έλληνας υποψηφιότητα για τις θέσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών και να γνωρίζει απαραιτήτως σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά.

Από τους υποψήφιους δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι επιθυμητή ειδικά σε θέσεις όπως εκείνες των σερβιτόρων, του προσωπικού κουζίνας κ.ά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει, σε πρώτη φάση, η Disneyland, το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας B1 ή και υψηλότερο είναι ικανοποιητικό, ωστόσο οι συνεντεύξεις που θα γίνουν στα γαλλικά και τα αγγλικά θα κρίνουν εάν ο εκάστοτε υποψήφιος είναι κατάλληλος για τη θέση.

Ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής είναι αναγκαία η γνώση μίας ακόμα ξένης γλώσσας εκτός από τα γαλλικά και τα αγγλικά.
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων θα υπογράψουν εποχικές συμβάσεις, διάρκειας τεσσάρων έως οκτώ μηνών, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Επίσης θα προσληφθούν ασκούμενοι για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών, αλλά και έκτακτο προσωπικό με βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων του 2014, τις Απόκριες αλλά και το καλοκαίρι.
Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση κάποιος υποψήφιος να απασχοληθεί και με σύμβαση αορίστου χρόνου. Σε όλους τους προσληφθέντες θα προσφερθεί διαμονή με συγκατοίκηση σε εστίες εντός του πάρκου, ενώ η Disneyland θα καλύψει και μέρος (152 ευρώ) των εξόδων μετακίνησής τους προς και από το Παρίσι.
Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://disneylandparis-casting.com/fr/postulez?jobid=2618 .

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa