Περιφέρειες - Δήμοι

Η δυναμική σύντροφος του Γιάννη Μπουτάρη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μπουτάρης

Πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στην Αυστρία

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια δυναμική, κοσμοπολίτισσα και οπωσδήποτε γοητευτική γυναίκα αυτή που θα κέρδιζε την καρδιά του Γιάννη Μπουτάρη. Όπως ο ίδιος δήλωνε συνειδητά αναζήτησε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς και τη βρήκε τελικά στο πρόσωπο της Βιεννέζας Γκαμπριέλα Σάινερ.

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης είχε μιλήσει όπως πάντα με ειλικρίνεια στην ομιλία του στο TEDx Academy τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στην Αυστρία. Η Εspresso αποκαλύπτει σήμερα και το όνομα και το πρόσωπό της: είναι η ηλικίας 50 ετών Γκαμπριέλα Σάινερ, που άφησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία μετά από ατύχημα που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο θέατρο, βρέθηκε για ένα ταξίδι στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και δεν έφυγε ποτέ ξανά. Βρέθηκε σε μια εποχή που ένιωθε «χαμένη» αφού δεν ήξερε τί θα μπορούσε να κάνει στη ζωή της εκτός από το χορό.

Η Γκαμπριέλα Σάινερ, ίδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Αγιο Γερμενό και άρχισε να δημιουργεί ένα νέο σκηνικό για τον τόπο αυτό. Έτσι βρέθηκε από το Mariahilferstrasse στις Πρέσπες και στη Φλώρινα βέβαια όπου δραστηριοποιείται έντονα ο Αρκτούρος του οποίου ψυχή υπήρξε ανέκαθεν ο Γιάννης Μπουτάρης, υπερασπιστής ευρύτερα της ιστορίας του τόπου και των δυνατοτήτων του. Έτσι συναντήθηκαν, συνεργάστηκαν και σύντομα ο Γιάννης Μπουτάρης βρήκε «την θαλπωρή και τον έρωτα» που αναζητούσε.

Σύντροφος Μπουτάρη 1

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa