Παρασκηνιακά

Η… εκδίκηση του Σταύρου

Σταύρος Θεοδωράκης

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα δεν συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στον Σταύρο Θεοδωράκη, γι’αυτό και εκείνος με την σειρά του είπε να τον…. εκδικηθεί.

Όπως γράφει και ο «ΒΗΜΑτοδοτης» ο επικεφαλής του Ποταμιού ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα «πέντε πράγματα» (όπως τα ονομάζει ο ίδιος) που έχει πει κατά καιρούς ο κ. Γιούνκερ για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε λοιπόν τι θυμήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης βλέποντας την θερμή υποδοχή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Τσίπρα:

  • Αν είχα πει τα ψέματα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είχα πάρει 36% αλλά 80%.
  • Η Ελλάδα δυστυχώς δεν είχε στρατηγική. Κάθε μέρα αποφάσιζαν και κάτι διαφορετικό.
  • Αφιέρωσα δύο ώρες λέγοντας στον κ. Τσίπρα να φορολογήσει, με δίκαιο τρόπο, τους εφοπλιστές. Δύο ώρες. Χρειάστηκε να του πω «κοίτα, εσύ είσαι κομμουνιστής, εγώ είμαι χριστιανοδημοκράτης».
  • Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πότισαν τους Έλληνες με αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα. Τους ώθησαν να απορρίψουν ένα κείμενο και έναν μήνα αργότερα πρότειναν οι ίδιοι ένα κείμενο πιο βαρύ από αυτό που είχε απορριφθεί. Ήταν πραγματική παράσταση! Παραπλάνησαν έναν ολόκληρο λαό.
  • Η Ελλάδα θα είχε πληρώσει πολύ μικρότερο κόστος, εάν ο κ. Τσίπρας είχε δεχθεί τις προτάσεις μας.
Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa