Παρασκηνιακά

Η επιτυχημένη Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Επισκέφθηκε την Ελλάδα από Κρήτη, Πελοπόννησο μέχρι Ήπειρο, Κέρκυρα, Μακεδονία φυσικά την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει φτάνοντας στον Έβρο και την Κεντρική Ελλάδα. Χωρίς ομιλίες εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, καθώς επιλέγει να ακούει..μεγάλες παρέες φίλων και να συναντάει ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς χώρους. Μέχρι σήμερα η συνταγή πέτυχε, την εξέλεξαν πρώτη βουλευτή Θεσσαλονίκης άλλωστε. Με χαμηλό προφίλ και ελάχιστα έξοδα..χωρίς αποστολές πολυτελούς υλικού ή ψηφοδελτίων.

Κατάφερε να έχει την ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπο της από τον Δήμαρχο της πόλης της, τον Γιάννη Μπουτάρη που θα παρευρεθεί και στην σημερινή της εκδήλωση, ενώ και η ίδια ανοιχτά τον βοήθησε όταν οι υπόλοιποι βουλευτές απέφευγαν να εμπλακούν στην προεκλογική του εκστρατεία.

Νέο ήθος στην πολιτική που όμως μοιάζει να γίνεται αποδεκτό και αγαπητό, χρήση των κοινωνικών μέσων διαδικτύωσης στο έπακρο, και αν κρίνουμε από τους φίλους που την παρακολουθούν, έχει κερδίσει ήδη μια θέση στις καρδίες τους.

Χθες στην εκπομπή του Θεσσαλονικιού Γρηγόρη Αρναούτογλου, διακρίναμε έναν λόγο που έχει πλέον αναφορές σε συγκεκριμένες δράσεις της, όπως την στήριξη σε γυναίκες και νέους ανθρώπους. Η Θεσσαλονίκη αν και δεν έχει εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ίσως καταφέρει να στείλει τελικά εκπρόσωπο στην Ευρωβουλή από την Μακεδονία. Σήμερα θα συναντήσει φίλους της στο Μακεδονία Παλάς, και η πρόσκληση είναι ανοιχτή…

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa