Ζώδια

Η καλή εβδομάδα… φαίνεται από τα ζώδια και την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Πολύ κοινωνικούς σας βρίσκει η πρώτη μέρα της εβδομάδας. Θα υπάρξει μεγάλη εύνοια στο να κερδίσετε υποθέσεις πολύ σημαντικές για σας. Συναισθηματική ικανοποίηση από τον σύντροφό σας.

Ταύρος   Επαγγελματικά θέματα θα σας κάνουν σήμερα εξαιρετικά διαλλακτικούς. Οι καταστάσεις σήμερα θα σας δείξουν με ποιο τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε ώστε να κερδίσετε την συμπάθεια των άλλων.

Δίδυμοι   Πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσετε ή να αποφασίσετε ένα σύντομο ταξίδι που θα σας επιφέρει κέρδη. Η συναισθηματική σας ζωή είναι γεμάτη από αλλαγές που σας προκαλούν αναστατώσεις.

Καρκίνος   Οικονομικά θέματα θα σας αλλάξουν για λίγο το πρόγραμμα σας. Κάποιοι θα θελήσουν να σας μεταφέρουν ειδήσεις που μάλλον δεν θα αποδειχθούν και πολύ σωστές. Η προσωπική σας ζωή θέλει φροντίδα.

Λέων   Θέματα προσωπικά θα σας απασχολήσουν έντονα όλη την διάρκεια της μέρας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός όπου θα νιώσετε υπέροχα. Αν πρόκειται να κάνετε μία αγορά να είστε λίγο προσεκτικοί.

Παρθένος   Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε ανάπτυξη. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά σχέδια που θα αποδειχθούν επιτυχημένα.

Ζυγός   Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα έχει κάποια εξέλιξη που πολύ πιθανόν και να μην την περιμένατε. Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να έρθετε κοντά με ανθρώπους που θα νιώσετε όμορφα.

Σκορπιός   Οικογενειακά θέματα θα έχουν πολλές ευχάριστες εξελίξεις. Βρίσκεστε σε μία περίοδο πολλών υποχρεώσεων που όμως θα μπορέσετε πολύ σύντομα να βάλετε μία σειρά. Προσοχή στην υγεία δικού σας ανθρώπου.

Τοξότης   Σήμερα θα βρίσκεστε συνέχεια σε μία κίνηση και θα έχετε να φροντίσετε πολλά θέματα. Μέχρι το βράδυ θα έχετε επικοινωνήσει με άτομα που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό και σας είναι πολύ αγαπητά.

Αιγόκερως   Οικονομικά θέματα σας έχουν αναστατώσει. Βέβαια δεν θα είστε μόνο με υποχρεώσεις και έξοδα που θα σας δημιουργούν άγχος και έγνοιες, αλλά θα έχετε και την ικανοποίηση να αποκτήσετε κάποια κέρδη που δεν περιμένατε.

Υδροχόος   Σήμερα θα χαρείτε την συντροφιά δικών σας ανθρώπων. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις, αλλά θα έχετε ουσιαστικές συναντήσεις με ανθρώπους κλειδιά των υποθέσεων σας.

Ιχθείς   Πολλές προκλήσεις σήμερα και ίσως να μην μπορέσετε να έχετε μια σαφή γνώμη για ένα σοβαρό θέμα που αφορά και την οικογένεια σας. Θα βρείτε μία διέξοδο να απομονωθείτε για λίγο και να ξεκουραστείτε.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER