Κοινωνία

Η… «κατάρα» του Αμβρόσιου στον Φίλη

Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Άναυδους άφησε όσους άκουσαν τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο να μιλά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στους πιστούς και να λέει χαρακτηριστικα: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο enikos.gr αυτήκοοι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης στο κήρυγμα του συνέχισε με την κατάρα στους άθεους, λέγοντας: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν».

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», κατέληξε κατά το κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa