Κοινωνία

Η ξαδέρφη της Αγραφιώτου ξεσπά κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Ξεσπά η ξαδέρφη της αδικοχαμένης Ελευθερίας Αγραφιώτου, κατά της ΕΛ.ΑΣ. ενώ περιγράφει τις κινήσεις που έκαναν οι συγγενείς της ώστε να εντοπιστεί η γυναίκα.

«Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω που ήταν το πτώμα της ξαδέρφης μου! Αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου…», λέει συγκεκριμένα η Ελένη Μπαλτά που ζει στην Χαλκίδα.

Μιλώντας στο eviazoom.gr αναφέρει πως η οικογένεια και οι συγγενείς της πήγαν σε silver alert, Αγγελική Νικολούλη και ιδιωτικό ντεντέκτιβ. «Κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι φοβερό αυτό. Κι όχι μόνο εγώ όλη η Ελλάδα, δηλαδή. Δεν το περίμενε κανένας αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό. Είναι τραγικό αυτό που τη βρήκε την ξαδέρφη μου. Οι πληροφορίες είναι αυτές που λένε ότι οι πιθανότητες είναι ο ένας «δράκος του Αμαρουσίου, ένας άλλος που μπορεί να υπάρχει δεύτερος σαν κι αυτόν γιατί ο πρώτος δεν φαίνεται και τόσο πολύ βάρβαρος και το τηλέφωνο που είπανε που δέχτηκε με τα οικονομικά τα θέματα. Εκεί δίνουμε περισσότερο βάση και ένα αυτοκίνητο που κατέβηκε εκείνη την ημέρα, ένα μαύρο που κατέβηκε με ταχύτητα την ημέρα που πήγε να παρκάρει η Ελευθερία. Το άσχημο είναι που υπήρχε το πτώμα κάτω και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Εκεί είναι δηλαδή στέκι εγκλημάτων. Όλοι το λέγανε. Ανεβάζανε το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου», λέει η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Περιγράφοντας την άτυχη συνταξιούχο αναφέρει: «Η Ελευθερία ήταν κοινωνική, αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πολύ δυναμική γυναίκα, φρόντιζε την μητέρα της, την υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ αξιόλογη κοπέλα. Πολύ αξιόλογο άτομο. Χαλκίδα ερχόταν πιο παλιά, τα τελευταία χρόνια όχι».

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa