Παρασκηνιακά

Η νέα γειτονιά της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

ΝΔ Θεσσαλονίκης

Ακίνητο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων  θα είναι η νέα… βάση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Ο χώρος επιφάνειας 466τ.μ. – ο οποίος βρίσκεται στην Μιχαήλ Καλού με Αφροδίτης στο… Βαρδάρη – σύμφωνα με τον διευθυντή της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήση Ιωακείμοβιτς πληροί το βασικότερο κριτήριο και αυτό είναι το… οικονομικό.

«Μετακομίζουμε για να… μαζέψουμε τα οικονομικά στο “σπίτι” μας», είπε στην Karfitsa ο διευθυντής αφού «ένας από τους βασικούς στόχους του κόμματος είναι η μείωση των οικονομικών εξόδων ακόμα και στην μίσθωση των ακινήτων που θα φιλοξενούνται τα γραφεία». «Θα φύγουμε από ένα ενοίκιο που μας κοστίζει περίπου 4.500 ευρώ το μήνα και θα πάμε σε ένα πολύ οικονομικότερο, στα… 1.000 ευρώ.

Ήταν πολλά τα λεφτά και επί… δεκαετίες!

Στην Μητροπολίτου Ιωσήφ νοικιάζουμε τρεις διαφορετικούς χώρους, οπότε είχαμε όλα τα λειτουργικά έξοδα… επί τρία, ενώ στο καινούργιο χώρο θα έχουμε ενιαίο όροφο και έτσι ένα… λογαριασμό».

Πριν καταλήξουν στο συγκεκριμένο ακίνητο είχαν ψάξει… 25 άλλους χώρους. «Είχαμε δει χώρους στο κέντρο της πόλης και στην ανατολική πλευρά αλλά καταλήξαμε στην περιοχή του ΟΣΕ, καθώς πέρα από το οικονομικό κριτήριο δεν μπορέσαμε να βρούμε αντίστοιχο χώρο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας, όσον αφορά την διάταξη του χώρου». Η μετακόμιση των γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης  θα γίνει «μέσα στο καλοκαίρι και σίγουρα… πριν τον Αύγουστο. Τώρα γίνονται κάποιες απαραίτητες εργασίες».

Διαβάστε περισσότερα στο: karfitsa.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa