Βιβλίο

Η «περιπλάνηση» του Α. Οικονομίδη στους δρόμους της Δικαιοσύνης σε ένα βιβλίο – έκπληξη

55 χρόνια ζωής, της ζωής του ως νομικού, μοιράζεται με τους αναγνώστες του βιβλίου του ο γνωστός ποινικολόγος  Αριστείδης Οικονομίδης.

Το βιβλίο «Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ – 55 Χρόνια στους Δρόμους της Δικαιοσύνης» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 18:00. Το βιβλίο, «αφήγηση» του συγγραφέα στους αναγνώστες δεν μένει μόνο στην ιστορική καταγραφή αλλά αντίθετα μεταφέρει το συναίσθημα, ως «άτυπο ημερολόγιο», τις σκέψεις και τους προβληματισμούς ενώ δεν λείπει και η «ρεπορταζιακή πτυχή», αφού καταγράφονται προβλήματα και δυσλειτουργίες της Δικαιοσύνης.

Ο συγγραφέας αναφέρεται στην κοσμοαντίληψή του που σχηματίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στα έδρανα του υπερασπιστή, σκιαγραφεί το προφίλ των λειτουργών της Θέμιδος μπαίνει στο μυαλό και την ψυχή των παραγόντων της δίκης και δεν θα διστάσει να εξομολογηθεί τεχνάσματα που μετήλθε και για κάποια εκ των οποίων ο ίδιος σήμερα έχει βγάλει «καταδικαστική απόφαση».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κύριοι Μιχαήλ Μαργαρίτης Αρεοπαγίτης ε.τ., Λεωνίδας Κοτσαλής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Βασίλης Αλεξανδρής Πρόεδρος Δ.Σ.Α. και Χριστόφορος Αργυρόπυλος, Δικηγόρος , τ. Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Δικηγόρος και Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χριστίνα Τσαγκλή.

biblio oikonomidi

πηγη φωτο: eurokinissi

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa