Μαρς

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων

Στρατιωτικοί

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από πολλούς συνδικαλιστικούς φορείς αποστράτων των ΕΔ και των ΕΣ εξαιτίας του νέου ασφαλιστικού ν/σ.

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων σε ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η μεταφορά του συνόλου των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεών μας στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), η δραστική μείωση των συντάξεων παλιών και νέων συνταξιούχων μέσα από τον επανυπολογισμό των συντάξεων και τις αλχημείες του υπολογισμού των συνολικών συντάξιμων αποδοχών, η εκμηδένιση των επικουρικών συντάξεων αποτελούν ενδεικτικά μέτρα του ν/σ που, σε συνδυασμό με την αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας που έχει ήδη αναγγελθεί, οδηγούν στην πλήρη εξαθλίωσή μας».

Ακόμη, η Ένωση Αποστράτων στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Το νέο “ειδικό” μισθολόγιο που ετοιμάζεται για το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα διαψεύσει και τους τελευταίους θιασώτες του μύθου ότι τα “ειδικά” μισθολόγια σημαίνουν και δήθεν “ειδική”-καλύτερη μεταχείριση των συναδέλφων».

*Από την στήλη «ΜΑΡΣ» της έντυπης εφημερίδας το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφόρησε εκτάκτως την Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER