Κοινωνία

Η τελευταία selfie λίγο πριν τη βουτιά θανάτου – Θρήνος για τους τρεις νέους που χάθηκαν στη Πάτρα (ΦΩΤΟ)

αστυνομια

Τις καταθέσεις του 24χρονου οδηγού, των άλλων δύο διασωθέντων επιβατών και το πόρισμα του εμπειρογνώμονα, περιμένουν οι αξιωματικοί του Λιμενικού για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στο παλιό λιμάνι της Πάτρας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Από το Ι.Χ γλίτωσαν τρία αγόρια, μεταξύ αυτών και ο οδηγός, ενώ νεκροί ανασύρθηκαν οι: Ρεγγίνα Ιακ. Ζαπάντη, 23 ετών, φοιτήτρια από την Πάτρα, Ανδρέας Βησσαριώνα Αλέξης, 21 ετών, φοιτητής Γεωπονικής και η 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη, φοιτήτρια από την Καλαμάτα.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να μην είχε καταναλώσει αλκοόλ σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες. Βέβαια, για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα έχουν πραγματοποιηθεί αιματολογικές εξετάσεις.

«Αντίκρισα τρία άψυχα κορμιά στο ΙΧ. Το ένα αγόρι με το κορίτσι στο πίσω κάθισμα και το άλλο κορίτσι στο μπροστινό κάθισμα. Οι πόρτες ήταν κλειστές και το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στο βυθό. Τρείς ψυχούλες χαμένες…» είπε σοκαρισμένος ο δύτης που βούτηξε στο μώλο για να σώσει τους νέους που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Λίγο πριν το άτυχο τέλος των νέων παιδιών, είχε ανέβει σε προσωπικό λογαριασμό, μια φωτογραφία που τα δείχνει να είναι χαρούμενα σε ένα σπίτι και να γιορτάζουν τα γενέθλια ενός παιδιού από την παρέα ενώ στη συνέχεια θα συνέχιζαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας.

Σήμερα οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι των παιδιών, θα αποχαιρετήσουν τα αγγελούδια τους που χάθηκαν τόσο νωρίς.

πατρα

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa