Παρασκηνιακά

Η χυδαιότητα δεν έχει όρια… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραχήλ Μακρή

Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, σε τηλεοπτική συζήτηση, ενώ δεν έλειψαν και οι προσωπικές επιθέσεις.

Την αρχή έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με ένα ειρωνικό ύφος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Οι καταθέσεις της οικογένειας σου βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζεις σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες».

Ο κ. Παπαδόπουλος έδειχνε έκπληκτος για τα όσα τον κατηγορούσε η κ. Μακρή, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να βγει εκτός ελέγχου και να προχωρήσει στους εξής χαρακτηρισμούς: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!».

Η βουλευτής διατήρησε τη ψυχραιμία της και επέμεινε στη θέση της προκαλώντας την έκρηξη του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν άντεξε και της απάντησε: «Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;».

Μάλιστα, η κ. Μακρή συνέχισε την επίθεση της και όταν ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε κλώνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκείνη απάντησε: «Είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa