Κόσμος

ΗΠΑ: Οι μαθητές θέλουν πίσω τη δασκάλα – «κουνελάκι»(ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηγήτρια

Η 21χρονη καθηγήτρια Ισπανικών, Κρίστι Νικόλ Ντεγουίζ, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φεβρουαρίου του 2011 του Playboy με συνέπεια να απολυθεί από το σχολείο στο οποίο δούλευε.

Μπορεί οι γονείς των μαθητών να αντέδρασαν για το παρελθόν της σέξι καθηγήτριας, ζητώντας την αποπομπή της, δεν ίσχυσε, όμως, το ίδιο και για τους μαθητές, οι οποίοι «ανέβασαν» μία φωτογραφία στο Twitter ζητώντας την επαναπρόσληψη της νεαρής Ντεγουίζ.

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του σχολείου ανάγκασαν την Κρίστι να υπογράψει συμβόλαιο σιωπής, άρα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου -τότε λήγει- θα «σπάσει» τη σιωπή της.

«Τα οπίσθιά μου δείχνουν εξαιρετικά με τζιν, σορτσάκι ή και τίποτα» και «Το σημείο που μου αρέσει πάνω μου είναι το στήθος μου. Είναι μικρό, αλλά είναι αληθινό, καλοσχηματισμένο και δε χρειάζεται να ανησυχώ για πόνους στην πλάτη, σουτιέν και τους άντρες να το κοιτάνε επίμονα» ήταν μερικές από τις δηλώσεις της τότε στο περιοδικό.

Οι μαθητές του σχολείου του Ντάλας στο Τέξας, δεν έχουν παραδώσει τα όπλα. Έχουν κρατήσει επαφή με την αγαπημένη τους καθηγήτρια, ενώ έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή της (ήδη έχουν υπογράψει 300 άτομα).

Πάντως η Ντεγούιζ, αν και δε μπορεί να δώσει συνεντεύξεις, έχει πει κάποια πράγματα μέσω Twittwer.

«Το ότι είμαι αισιόδοξη δε σημαίνει πως δεν αγαπώ τη διδασκαλία. Ό,τι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος να πάθω κατάθλιψη γι αυτό», αναφέρεται σε ένα από τα tweet της, ενώ σε ένα άλλο έγραφε: «Ελπίζω να βρουν σύντομα έναν άλλο καθηγητή, ώστε να μην επηρεάσει η απουσία μου τους μαθητές».

Μάλιστα στο πλευρό της στάθηκαν και ορισμένοι γονείς μαθητών, οι οποίοι έγραψαν και ένα σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Είσαι η καλύτερη καθηγήτρια Ισπανικών που είχαν τα παιδιά ποτέ. Εάν χρειάζεσαι γράμμα υποστήριξης μπορείς να βασίζεσαι πάνω μας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa