Κοινωνία

Ήθελαν να σκοτώσουν εφέτη που ασχολήθηκε με το Noor – 1

Noor 1

Πακέτο – βόμβα, το οποίο αποτελούνταν από κροτίδες, εκρηκτική ύλη και ξυραφάκια, παρέλαβε ανώτερος δικαστικός του εφετείου Πειραιά, ο οποίος έχει χειριστεί –μεταξύ άλλων- την υπόθεση με το σαπιοκάραβο της ηρωίνης, το γνωστό σε όλους Noor-1.

Ο εφέτης Π.Χ. παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης από το ταχυδρομείο της γειτονιάς του (στην περιοχή του Υμηττού) ένα δέμα. Πήγε σπίτι του, άνοιξε το πακέτο και είδε πως από το δέμα εξείχαν καλώδια. Αμέσως το εναπόθεσε στην αυλή του και ειδοποίησε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έφτασε μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη του τρομοδέματος, με τις πρώτες έρευνες στον μηχανισμό να δείχνουν πως αποτελούνταν από μεγάλες κροτίδες, εκρηκτική ύλη, ξυραφάκια και μπουλόνια, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι εάν τελικά γίνονταν η έκρηξη στα χέρια του ανώτερου δικαστικού τότε θα είχε χάσει τη ζωή του.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η συνδεσμολογία του μοιάζει πάρα πολύ με αυτή του τρομοδέματος που είχε σταλεί στην πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa