Πολιτική

Ηχηρή παρέμβαση Λαφαζάνη – Σε ποιες συνεργασίες «κλείνει» την πόρτα και γιατί

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ηχηρή ήταν η παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη που με συνέντευξη του «έκλεισε» την πόρτα σε αρκετές μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας ανοιχτά θέση για το ζήτημα πριν και απο τον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας σε δημοσιογράφος ο κ. Λαφαζάνης  χαρακτήρισε ανέκδοτο και φαρσοκωμωδία το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου και δήλωσε πως είναι απόλυτα αντίθετος με την προοπτική συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το « Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

«Είναι θλιβερό να θέλει να ξανασώσει τη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου. Την έσωσε μία φορά, δεν χρειάζεται και δεύτερη. Φτάνει πια η καταστροφή. Το ότι εξήγγειλε κόμμα μόνο ως ανέκδοτο και φαρσοκωμωδία μοιάζει» σχολίασε δηκτικά ο κ. Λαφαζάνης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και το ΠΑΣΟΚ.

Για την ακρίβεια ο κ. Λαφαζάνης τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα έδαφος για καμιά συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, αλλά και με το Ποτάμι και με το κόμμα που έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου. Και τα τρία αυτά κόμματα κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και βρίσκονται στην ίδια κοίτη. Αυτό που ζητάνε είναι να υπάρξει στη χώρα ένας δεύτερος γύρος μνημονιακής καταστροφής , χειρότερος από τον πρώτο».

ΠΗΓΗ φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa