Πολιτική

Κακλαμάνης: Η Ζωή έβαλε «τα δικά της παιδιά» μέσα στην Βουλή

Για διορισμό-τοποθέτηση τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νικήτας Κακλαμάνης. Το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε στα ΦΕΚ που δημοσιεύτηκαν στις 18 Αυγούστου και καταδεικνύουν τις προσλήψεις  τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων, την απόφαση για τις οποίες είχε λάβει η πρόεδρος της Βουλής στις 7 και στις 13 Αυγούστου.

Οι εν λόγω υπάλληλοι, διορίζονται ως μετακλητοί σε κενές οργανικές θέσεις στο γραφείο της Προέδρου. Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ένας από τους οποίους είναι δικηγόρος για τον οποίο αναγράφεται ότι εξαιρείται «από την υποχρέωση να τελεί σε αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματός του». Ο τρίτος υπάλληλος, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, προσελήφθη ως βοηθητικό προσωπικό και ο τέταρτος, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως μετακλητός υπάλληλος επεξεργασίας κειμένου.

Διαβάστε τα σχετικά ΦΕΚ, με την απόφαση της 7ης Αυγούστου και την απόφαση της 18ης Αυγούστου, που δημοσιεύτηκαν στις 18  Αυγούστου, λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η επιστολή των συμβασιούχων της Βουλής στην οποία ανέφεραν ότι βρίσκονται υπό καθεστώς εργασιακής ομηρείας, καθώς δουλεύουν χωρίς πληρωμή και ασφάλεια, ενώ κατηγορούσαν της Ζωή Κωνσταντοπούλου για απαράδεκτη και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι τους.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER