Περιφέρειες - Δήμοι

Κάλεσμα Παχατουρίδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ανδρέας Παχατουρίδης

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης κάλεσε τους πολίτες του Περιστερίου να ανταποκριθούν στην μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013, με πρωτοβουλία του Δήμου και των εθελοντικών οργανώσεων της πόλης.

Ο κ. Παχατουρίδης ζήτησε από όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία κοινωνική δράση της πόλης, η οποία έχει στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και τόνισε:

«Για την πραγματική  ανάγκη που έχει ο «συνάνθρωπος», ο ανήμπορος, ο ξεχασμένος και αδικημένος από την ζωή, πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ΕΝΑ. Σύσσωμοι και αλληλέγγυοι όσο ποτέ, μαζί να δώσουμε τον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς για όλους εκείνους που χρειάζονται την βοήθειά μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ενημέρωσε ακόμα για τα σημεία συνάντησης, στα οποία οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους. Πρόκειται για το Δημαρχιακό Μέγαρο (Πλατεία Δημοκρατίας – Δημαρχείο), ΚΑΠΗ Αγ. Ιεροθέου (Αγ. Ιεροθέου 142), ΚΑΠΗ Ανθούπολης (Αχαΐας 4 & Απολλωνίας) και στο Λόφο Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 135).

Πολίτες και τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την 30η Νοέμβρη (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι), σε ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. «Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το σύνθημα: Στις δύσκολες μέρες μόνος του ΚΑΝΕΙΣ! Γιατί οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι όπου υπάρχει ΑΝΑΓΚΗ, υπάρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ανέφερε ο κ. Παχατουρίδης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa