Ζώδια

Καλημερούδια ηλιόλουστα και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Θα υπάρξουν καινούρια ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο. Θα έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας και θα αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές που θα δώσουν ικανοποίηση και στους δύο.

Ταύρος   Κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες δύο μέρες. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία καλύτερη εξέλιξη από αυτή που περιμένατε. Ένα αισθηματικό θέμα, σας ξεσηκώνει.

Δίδυμοι   Νέες γνωριμίες και πρόσωπα που θα γνωρίσετε σήμερα θα σας δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σήμερα θα το περάσετε κοντά με αγαπημένα σας άτομα.

Καρκίνος   Είστε σε μία ανατρεπτική περίοδο όσον αφορά τα προσωπικά σας θέματα. Οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν πλέον να πλησιάσετε αυτό που νομίζατε ότι σας ανήκει. Όλα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει επιστροφή.

Λέων   Αισιοδοξία θα σας έρθει από το πρωί όταν θα νιώσετε ότι κάποια θέματα παίρνουν μία θετική πορεία. Αν έχετε κατά νου να κάνετε κάποιο νέο βήμα, σήμερα η μέρα το επιτρέπει χωρίς επιφύλαξη.

Παρθένος   Οικονομικά θέματα θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι πολύ καλά. Ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα ανταμείψουν και τις πιο κρυφές σας σκέψεις πάνω σε υλικά ζητήματα που είχατε τις ανησυχίες σας.

Ζυγός   Βρίσκεστε σήμερα κοντά σε λύσεις που αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Αν πρόκειται να συζητήσετε για κάποιο συνεταιρισμό, σήμερα είναι μία καλή μέρα που θα τοποθετήσετε σωστά τα θέλω σας.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτα άτομα.

Τοξότης   Πολλά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή θα γίνουν και για δύο μέρες θα μπορείτε να βάλετε τα θέματα αυτά σε τάξη. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα κάνετε.

Αιγόκερως   Οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν έντονα. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιο βήμα, καλό είναι να το μελετήσετε πρώτα αρκετά καλά και να δείτε τα συν και τα πλην της υπόθεσης αυτής.

Υδροχόος   Είστε έτοιμοι για κάποιο μικρό ταξιδάκι, ή μία μετακίνηση που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Η επικοινωνία με ανθρώπους καρδιάς θα είναι αυτό που θα σας απασχολεί τις επόμενες δύο μέρες.

Ιχθείς   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τα προσωπικά σας θα έχουν μία περίεργη αναστάτωση, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε ικανοποιημένοι με ό,τι υπάρχει τώρα στη ζωή σας.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER