Ζώδια

Καλημερούδια και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Θα χρειαστεί να στηρίξετε κοντινούς σας ανθρώπους. Μην πληγώσετε ανθρώπους που σας στηρίζουν ουσιαστικά και χωρίς ιδιοτέλεια. Το βράδυ ίσως μάθετε κάτι που θα σας δώσει χαρά.

Ταύρος   Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα γίνει σήμερα θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει αρκετά ο λόγος μπορεί να είναι μια κακή προσωπική στιγμή που δεν θα μπορέσετε εύκολα να την διαχειριστείτε . Οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε περιουσιακά θέματα.

Δίδυμοι   Θέματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μην κάνετε καμία αγορά ή συμφωνία που υπάρχει το οικονομικό κέρδος. Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οφείλετε να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δυο μέρες. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

Καρκίνος   Μία σημαντική μέρα σε θέματα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και την αξία σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις που όμως αργότερα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.

Λέων   Μέρα που χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή σε θέματα προσωπικά. Ίσως να χρειαστεί κάποιες ώρες της ημέρας να τις αφιερώσετε στην ενδοσκόπηση και την ανάλυση μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Μία μετακίνηση σας θα αποβεί πολύ σημαντική για επαγγελματικούς λόγους που αφορούν το επόμενο διάστημα.

Παρθένος   Σήμερα θα πικραθείτε από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να είναι ο λόγος που θα πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις για τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει σήμερα να αποφασίσετε με ηρεμία ένα θέμα που αφορά χρήματα που οφείλετε σε κρατικούς οργανισμούς.

Ζυγός   Επαγγελματικά θέματα που σας ολοκληρώνουν την εικόνα σας προς τα έξω θα πρέπει να τους δώσετε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατροπών και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και κυρίως σε αυτά που λέτε. Προσέξτε μια οικονομική συναλλαγή.

Σκορπιός   Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν έντονα και θα βρεθούν ουσιαστικές λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Τις επόμενες μέρες εξ άλλου να περιμένετε πολλές εξελήξεις σε θέματα καριέρας. Η προσωπική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία χωρίς εξάρσεις και ίσως να πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον σύντροφο σας.

Τοξότης   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως κάποιες ανέμελες και επιπόλαιες κινήσεις σας να προβληματίσουν αρκετά και κάποιον συνεργάτη. Ο έρωτας βρίσκεται στη ζωή σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ισορροπία ψυχική. Φροντίστε το επόμενο διάστημα να κρατήσετε τα κεκτημένα σας.

Αιγόκερως   Θέματα προσωπικά θα σας ταράξουν και θα σας ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία. Το φιλικό περιβάλλον θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εφόσον στις δυσκολίες σας θα βρίσκετε δίπλα σας. Οικονομικά θα υπάρξουν προβληματισμοί για κάποια έξοδα που πρέπει να κάνετε και αλλαγές που θα προκαλέσουν οι τρέχουσες συνθήκες.

Υδροχόος   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις . Πολύ πιθανό σήμερα να συμβεί μια ανατροπή στο κοντινό περιβάλλον σας και να ειπωθούν κουβέντες που θα σπάσουν μια προσωπική σας σχέση. Προσοχή σε ότι λέτε ή μεταφέρετε στους άλλους.

Ιχθείς   Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως αυτό που φοβόσασταν να μην συμβεί ποτέ. Μία ανατροπή θα υπάρξει στα οικονομικά σας αλλά και στις επαγγελματικές σας επιλογές. Η μέρα αυτή δεν ενδείκνυται στο να πάρετε αποφάσεις που αφορούν μία επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa