Ζώδια

Καλημερούδια… μαζί με μια ματιά στα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Θα χρειαστεί να στηρίξετε κοντινούς σας ανθρώπους .Μην πληγώσετε ανθρώπους που σας στηρίζουν ουσιαστικά και χωρίς ιδιοτέλεια. Το βράδυ ίσως μάθετε κάτι που θα σας ταράξει.

Ταύρος   Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα γίνει σήμερα θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει αρκετά ο λόγος μπορεί να είναι μια κακή προσωπική στιγμή που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τη διαχειριστείτε. Οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε περιουσιακά θέματα.

Δίδυμοι   Θέματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μην κάνετε καμία αγορά ή συμφωνία που υπάρχει το οικονομικό κέρδος. Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οφείλετε να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δυο μέρες. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

Καρκίνος   Μία σημαντική μέρα σε θέματα οικονομικά αλλά κι επαγγελματικά. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα και την αξία σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις που όμως αργότερα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.

Λέων   Μέρα που χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή σε θέματα προσωπικά. Ίσως να χρειαστεί κάποιες ώρες της ημέρας να τις αφιερώσετε στην ενδοσκόπηση και την ανάλυση μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Μία μετακίνηση σας θα αποβεί πολύ σημαντική για επαγγελματικούς λόγους που αφορούν το επόμενο διάστημα.

Παρθένος   Σήμερα θα πικραθείτε από το φιλικό σας περιβάλλον κι ίσως να είναι ο λόγος που θα πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις για τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει σήμερα να αποφασίσετε με ηρεμία ένα θέμα που αφορά χρήματα που οφείλετε σε κρατικούς οργανισμούς.

Ζυγός   Επαγγελματικά θέματα που σας ολοκληρώνουν την εικόνα σας προς τα έξω θα πρέπει να τους δώσετε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατροπών και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και κυρίως σε αυτά που λέτε. Προσέξτε μια οικονομική συναλλαγή.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα κι ίσως να βρείτε προσωρινές λύσεις σε αυτό τον τομέα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια περίοδο αναστατώσεων κι εντάσεων και θα πρέπει να δείξετε υπομονή σε αλλαγές και συμπεριφορές που κουράζουν.

Τοξότης   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα κι ίσως κάποιες ανέμελες και επιπόλαιες κινήσεις σας να σας προβληματίσουν αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο έρωτας βρίσκεται στη ζωή σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ισορροπία ψυχική. Φροντίστε το επόμενο διάστημα να κρατήσετε ισορροπία συναισθηματική.

Αιγόκερως   Θέματα προσωπικά θα σας ταράξουν και θα σας ανατρέψουν τη μέχρι τώρα πορεία. Το φιλικό περιβάλλον θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εφόσον στις δυσκολίες σας θα βρίσκεται δίπλα σας. Οικονομικά θα υπάρξουν προβληματισμοί για κάποια έξοδα που πρέπει να κάνετε.

Υδροχόος   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Πολύ πιθανό σήμερα να συμβεί μια ανατροπή στο κοντινό περιβάλλον σας και να ειπωθούν κουβέντες που θα σπάσουν μια προσωπική σας σχέση. Προσοχή σε ό,τι λέτε ή μεταφέρετε στους άλλους.

Ιχθείς   Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα κι ίσως αυτό που φοβόσασταν συμβεί τις βραδινές ώρες. Μία ανατροπή θα υπάρξει στα οικονομικά σας, αλλά και στις προσωπικές σας επιλογές. Η μέρα αυτή δεν ενδείκνυται στο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER