Ζώδια

Καλημερούδια! Να και… τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Μην αμελήσετε σήμερα τις προσωπικές ανάγκες σας. Είναι πολλά τα θέματα που εκκρεμούν, αλλά θα πρέπει να δώσετε βάση και στην προσωπική σας ζωή. Κάτι που σας στεναχωρεί και σας προβληματίζει να του δώσετε την απαιτούμενη λύση. Από το βράδυ ένα οικογενειακό θέμα εμφανίζεται.

Ταύρος   Βρίσκεστε σε μία μέρα που απαιτεί, γρήγορες κινήσεις και συντονισμό ώστε να πετύχετε το μέγιστο των αξιών σας.  Βρείτε ήρεμους τρόπους να διαχειριστείτε όσο μπορείτε καλύτερα τις υλικές σας ανάγκες, χωρίς να πέσετε σε λάθος αποφάσεις. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να χρειαστεί μια αλλαγή.

Δίδυμοι   Φροντίστε τα θέματα που σας απασχολούν με σύνεση, χωρίς βιαστικές ενέργειες και κυρίως χωρίς να πάρετε αποφάσεις τώρα που όλα βρίσκονται σε περίοδο ανακατατάξεων. Μην γίνεστε ανυπόμονοι τώρα, γιατί θα χάσετε ότι σημαντικό. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν με πολύ θετικό τρόπο.

Καρκίνος   Σήμερα θα νιώσετε λίγο υποτονικά και κατά κάποιον τρόπο θα αποζητάτε την ηρεμία μέσα από την απομόνωση. Θα θελήσετε να σκεφτείτε μόνοι σας, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι να σας συμβουλεύουν και να σας καθοδηγούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε ανεπηρέαστα την πορεία ενός θέματος.

Λέων   Είστε σήμερα το πρόσωπο-κλειδί για ό,τι γίνεται γύρω σας και αυτό έχει αρχίσει και σας κουράζει αρκετά. Θα υπάρξει ακόμα και μια αλλαγή κάποιων θεμάτων που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε λίγο και τον εαυτό σας, γιατί πραγματικά το έχετε απόλυτη ανάγκη.

Παρθένος   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ίσως να πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή σε γεγονότα που αφορούν την επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά μην πάρετε τώρα καμία απόφαση που θα επιθυμούσατε να έχει διάρκεια. Φροντίστε να είστε εσείς όσο γίνεται συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός   Ίσως πρέπει να φροντίσετε κάποια σημαντικά σας θέματα που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό. Πολύ πιθανόν να μην γίνεται και διαφορετικά και ίσως πιεστείτε στο να τελειώσουν σήμερα γραφειοκρατικά θέματα. Οι σπουδαστές θα έχουν ένα μεγαλύτερο προσόν σήμερα να αγωνιστούν, λόγω της μεγάλης εύνοιας από τους πλανήτες.

Σκορπιός   Οι δυσκολίες έχουν γίνει δεύτερη φύση σας. Βέβαια, σήμερα θα υπάρχει μια πιο ήρεμη κατάσταση όσον αφορά στην οικονομική σας θέση. Μην ρισκάρετε, ούτε με συμφωνίες, ούτε με χρήματα όταν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας.

Τοξότης   Άλλη μία μέρα που θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ίσως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μία σχέση που δεν βοηθά καθόλου την ψυχική ηρεμία σας. Κοινωνική επιτυχία.

Αιγόκερως   Τα επαγγελματικά θέματα ακόμα συνεχίζουν να σας απασχολούν και να δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και άγχους. Βέβαια από μακριά σας έρχεται μία επιτυχία που αφορά στην προσωπική σας ζωή. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τις αποφάσεις που θα πάρετε.

Υδροχόος   Είναι απόλυτα λογικό να μην μπορέσετε μέσα σε ένα καταιγισμό γεγονότων να βάλετε σειρά στο μυαλό σας. Όλα βέβαια βρίσκονται σε μία ρευστότητα, για αυτό κάντε λίγο υπομονή. Προετοιμάστε σωστά ό,τι σας απασχολεί και δράστε τη στιγμή που θα είστε πανέτοιμοι!

Ιχθείς   Συνεχίζουν τα οικογενειακά θέματα να σας απασχολούν όλη τη διάρκεια και αυτής της ημέρας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά να συμβούν κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα σας στεναχωρήσουν αρκετά. Μη δίνετε συνέχεια σε θέματα που θα παρουσιαστούν και θα νιώσετε εκνευρισμό.

ΠΗΓΗ:backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER