Κοινωνία

Καλοκαιρινές συλλήψεις στην Χαλκιδική για φορολογικές παραβάσεις, αντίσταση κατά της αρχής, απειλή και εξύβριση θείων

Αστυνομία

Με μπαράζ συλλήψεων ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας, διενήργησαν ελέγχους σε μεγάλο αριθμό καταστημάτων και επιχειρήσεων και σε δέκα   από αυτά διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Σε δύο περιπτώσεις εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, από τα οποία τέσσερις για φορολογικές παραβάσεις και ένας για αντίσταση κατά της αρχής, καθύβριση θείων, απειλή & εξύβριση κατά αστυνομικών.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων Διοικητικών κυρώσεων. Στις περιπτώσεις όπου διαπιστώθηκε στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, για την παράβαση επελήφθη το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Κ.Α.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa