Παρασκηνιακά

Καπετάνιος…. στο «Πιπίνος» ο Αβραμόπουλος (ΦΩΤΟ)

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά μετέβη χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, προκειμένου να αποκτήσει μία εικόνα για τις εν πλω δοκιμές που ξεκίνησε το νέο υποβρύχιο του Στόλου «Πιπίνος».

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αφού πραγματοποίησε ολιγόωρο δοκιμαστικό πλου: «Το ελληνικό Ναυτικό, που έχει ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Και θα είναι σημαντικός ο ρόλος του και για την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και για την όποια αποστολή του ανατεθεί στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο αρχηγό και βέβαια τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του υποβρυχίου που με την αξιοσύνη, την ικανότητά τους, την εκπαίδευσή τους και την κατάρτισή τους, εγγυώνται τη χρησιμότητα αυτού του όπλου στα χέρια των άξιων ανδρών μας, αλλά και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού».

Παράλληλα, ο κ. Αβραμόπουλος κάνοντας αναφορά στους εργαζόμενους των ναυπηγείων επανέλαβε ότι: «Οι τεράστιες δυνατότητες της ναυπηγοεπισκευαστικής και ναυπηγοκατασκευαστικής μας βιομηχανίας, σε ένα μεγάλο βαθμό, έχουν να κάνουν με το υψηλού επιπέδου ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Θα πρέπει να σταθούμε κοντά τους, και σιγά-σιγά να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα, έτσι ώστε αυτή η υποδομή της χώρας να είναι η αιχμή ανάπτυξης και προόδου της Ελλάδος».

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Πηγή Φωτογραφιών: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa