Κόσμος

Κάποιοι πενθούν για τον Μαντέλα και άλλοι… βγάζουν selfie

Barack Obama και George W. Bush: Τι κάνουν όταν βαριούνται σε κοινωνικές «υποχρεώσεις»;

Αίσθηση έχει προκαλέσει το selfie του Barack Obama, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου και αποτελεί θέμα συζήτησης και σχολίων…

Ο Barack Obama, μαζί με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, David Cameron και την πρωθυπουργό της Δανίας, Helle Thorning-Schmidt, επιχειρεί να τραβήξει μια φωτογραφία, κατά τη διάρκεια του… memorial του Nelson Mandela.

Για κακή του τύχη όμως ένας φωτογράφος βρέθηκε εκεί τη στιγμή του selfie, και αμέσως «αιχμαλωτίστηκε».

Τα σχόλια περί προτεραιοτήτων του Αμερικανού προέδρου μπροστά στο πένθος για μια τέτοια απώλεια, δεν είναι λίγα… Πολλοί όμως δυσανασχετούν και με την χειραψία που αντάλλαξε ο Ομπάμα με τον πρόεδρο της Κούβας, Raul Castro, καθώς η αναθέρμανση της σχέσης των δύο χωρών θα ήταν σαφώς δυσάρεστη για τους συντηρητικούς.

Φυσικά κάποιοι το τράβηξαν κι άλλο… δεν δίστασαν να σχολιάσουν τη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου, Michele Obama, η οποία όχι μόνο δεν συμμετείχε στο selfie, αλλά φαίνεται να έχει και πολλά… νεύρα.

selfie-obama-cameron

Ταυτόχρονα, ένας ακόμη πολιτικός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό… Αυτή τη φορά πρόκειται για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, George W. Bush που χαμογελούσε δίπλα στον Bono, επίσης κατά τη διάρκεια του memorial, και ανέβασε την φωτογραφία στο instagram.

george-w-bush-bono

Οι δύο φωτογραφίες αποτυπώνουν τη σημερινή εποχή και τις τάσεις της… Ωστόσο, το σωστό timing παίζει καθοριστικό ρόλο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa