Πολιτική

Καρύδης:«Ο Τσίπρας συνεχίζει τον κατήφορο της συναλλαγής»

Δημήτρης Καρύδης

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει αυτόν τον κατήφορο της συναλλαγής» τονίζει ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα και την απάντηση του ΠΑΣΟΚ περί «αποστασίας στο ΒΗΜΑ FM.

Ο κ. Καρύδης συνέχισε «επειδή έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό με τις θέσεις και τις προτάσεις του, και αυτό φαίνεται από τις έρευνες κοινής γνώμης, ξαναβάζει στην πατρίδα μας κάτι που με τη μεταπολίτευση είχαμε δει να σταματάει. Αυτές τις απαράδεκτες μεθόδους τις βάζει ένα κόμμα που υποτίθεται ότι είναι ένα κόμμα της Αριστεράς και ο κατήφορος δεν είναι μόνο στις προσκλήσεις βουλευτών των άλλων κομμάτων, κλείνοντας το μάτι και τάζοντας δώρα όταν πριν από λίγο καιρό μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι δεν θέλουν μνημονιακούς βουλευτές. Αυτή η άθλια συμπεριφορά συνεχίζεται και σε άλλα θέματα.

Ένας νεοσταλινισμός που βγαίνει και με την υπόθεση των γελοιογράφων, οι οποίοι σατιρίζουν την πολιτική ζωή και πολλά χρόνια τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους πει κάτι και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε ένα ολόκληρο πόλεμο. Και με την υπόθεση Τατσόπουλου και πως αντιμετωπίζεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ, με αυτές τις αχαρακτήριστες εκφράσεις περί γελωτοποιού και «βιζιτού». Έχουν χάσει πλέον κάθε ηθικό έρεισμα και την απάντηση θα την πάρουν αύριο, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τη τρόικα υπογράμμισε ότι «για το θέμα του φόρου ακινήτων, υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων.

Έγινε μια επίπονη διαδικασία και ήταν πολύ σημαντικό ότι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κάθισαν μαζί για μέρες και διαμόρφωσαν μια συμφωνία για να είναι δίκαιος ο φόρος και ταυτόχρονα να διευρύνει τη φορολογική βάση. Στα ποσά υπάρχει πάντα διαφορά απόψεων. Εμείς λέμε ότι το δημοσιονομικό κενό είναι 1 δις και κάτι και η τρόικα λέει τα διπλάσια.

Για τους πλειστηριασμούς, απέναντι σε αυτό που λένε αυτοί για την απελευθέρωση, υπάρχει υψωμένο ένα τείχος για την πρώτη κατοικία. Δεν πρόκειται να ανοίξουμε ένα γαϊτανάκι που θα φέρει μακελειό…».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa