Παρασκηνιακά

Καταγγελίες σε… απευθείας μετάδοση που δεν απαντήθηκαν!

του Βαγγέλη Στολάκη

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… έντεκα ολόκληρες ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος κατήγγειλε και μάλιστα σε… live μετάδοση πως ο υπουργός Επικρατείας και «δεξί χέρι» του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης τον απείλησε ότι εάν δεν υπακούσει σε… κομματικές εντολές τότε θα του στείλει το ΣΔΟΕ.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά έντεκα ολόκληρες ημέρες έπρεπε να περάσουν για να απαντήσει ο κ. Φλαμπουράρης από το βήμα της Βουλής και αφού δέχτηκε σφοδρή κριτική από τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι… ουδέποτε απείλησε τον κ. Μητρόπουλο.

«Ούτε τον συνάντησα, ούτε τον είδα, ούτε υπάρχει περίπτωση να μιλήσω εγώ έτσι σε συνάδελφο ή υποψήφιο βουλευτή» αρκέστηκε να δηλώσει ο υπουργός Επικρατείας, χωρίς ωστόσο να απαντά επί της ουσίας στις καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου.

Οι καταγγελίες μάλιστα του κ. Μητρόπουλου πως ο Αλέκος Φλαμπουράρης του είπε ότι εάν δεν δεχτεί να τοποθετηθεί δεύτερος στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειάς τους θα «τον λιώσει ο Δραγάτσης και ο Παναγιωτόπουλος (σσ. Ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ)» προκάλεσαν την αντίδραση της βουλευτή της ΝΔ, Άννας Καραμανλή, η οποία ήταν και η μόνη που κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα στο: karfitsa.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa