Περιφέρειες - Δήμοι

Καταχρήσεις και παρατυπίες δείχνει το πόρισμα Ρακιντζή για το δήμο Μαραθώνα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλίας Ψινάκης

Το πόρισμα για τον δήμο Μαραθώνα, παρέλαβε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης συνοδεία του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Ωστόσο βρέθηκαν παρατυπίες για το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

Η παραλαβή του πορίσματος που αφορά την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα από την προηγούμενη δημοτική αρχή, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:45.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης δήλωσε πως ο έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει έπειτα από αίτημα του Ηλία Ψινάκη διευκρινίζει πως η διαδικασία βρίσκεται στην αρχή. Ακόμα αναφέρθηκε στις παρατυπίες που βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

«Όταν ανέλαβε ο κύριος Ψινάκης τη δημαρχία του Μαραθώνα μου ζήτησε να ελέγξω κάποια πράγματα. Ήδη ήλεγξα το θέμα το νεκροταφείου της Νέας Μάκρης, διαπιστώσαμε κάποιες παρατυπίες, καταχρήσεις και ζητάμε με το πόρισμα που θα του δώσω τώρα πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, καταλογισμούς που θα σταλούν στον εισαγγελέα Τα ποσά που ακούγονται δεν είναι πραγματικά, θα φανούν στην έκθεση που θα δοθεί. Διαπιστώσαμε αρκετά ποσά, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν πολλά παραστατικά. Στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης δεν κρατούσαν καθόλου στοιχεία, ούτε στο κυλικείο» ενημέρωσε ο κ. Ρακιντζής τους δημοσιογράφους.

Ηλίας Ψινάκης

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa