Πολιτική

Κινητικότητα ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα μέτωπα

Ο  ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόσκληση να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό υπό προϋποθέσεις τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Με ανοιχτή όμως ατζέντα. Θα πάμε και για τα θέματα της οικονομίας, θα πούμε καθαρά αυτό που πιστεύουμε» σχολιάζει ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ωστόσο πως στο θέμα του χρέους αλλά και σε εκείνο της εξόδου από το μνημόνιο είναι σχετικά απίθανο να υπάρξει σύγκλιση.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής συνεννόησης υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός έχει να διαλέξει σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετα σχέδια. Αν γίνεται για εξεύρεση συνενόχων δεν θα έχει μικρό αντίκρισμα. Αν γίνει για να πάμε σε συνάντηση πολιτικών αρχηγών μπορεί να είναι και θετικό».

Η αξιωματική αντιπολίτευση την ίδια ώρα δια στόματος Σκουρλέτη απορρίπτει το ενδεχόμενο συνάντηση παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τέλος σε ότι αφορά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε την ανάγκη να υιοθετηθεί  η πρότασης που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με πρεσβευτή Τουρκίας

Με τον Κεριμ Ουράς, Πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα συναντήθηκαν οι  Νάντια Βαλαβάνη και ο  Κώστας Ήσυχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση έγινε σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής εντάσσεται στον σχεδιασμό του για δημιουργία διαύλων επικοινωνίας και εντατικοποίηση των διπλωματικών επαφών.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται θετικός σε μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, στο πλαίσιο της επικείμενης επίσκεψής του στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa