Επιχειρήσεις Οικονομία

Κλειδώνει το deal PUMA- Φάις

Πολύ κοντά σε μια στρατηγική συμφωνία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας του κλάδου λιανικής Σάμι Φάις με την πολύπαθη εταιρία αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης PUMA Hellas.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που στο παρελθόν είχε τη NIKE και πούλησε την Elmec στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, με την κίνηση αυτή, αν τελικά ολοκληρωθεί, θα λύσει τα χέρια των Γερμανών οι οποίοι μετά την διαμάχη τους με την οικογένεια Γλου ήθελαν να απεγκλωβιστούν από την αγορά της Ελλάδας.

Μάλιστα τα προβλήματα της PUMA Hellas ήταν τόσο μεγάλα που η εδώ θυγατρική της γερμανικής πολυεθνικής έψαχνε τρόπο να ενταχθεί ακόμα και στο πτωχευτικό άρθρο 99.

Πάντως τις προθέσεις πώλησης της πολυεθνικής, παρά τις δυσκολίες της στην Ελλάδα, δείχνει το τελευταίο διάστημα μια δειλή μα υπαρκτή προσπάθεια ανακαίνισης μαγαζιών αλλά και διαφημιστικής προβολής. Με την αγορά αυτή η οποία εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Σάμι Φάις, εντός της κρίσης, κάνει ένα δυναμικό come back κι αξιοποιεί μετά από καιρό την υψηλή του ρευστότητα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa