Κόσμος

Κλίντον: Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει το Μπιν Λάντεν πριν την 11η Σεπτεμβρίου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μπιλ Κλίντον

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε το SkyNews Australia ακούγεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον να ομολογεί ότι είχε την ευκαιρία να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, αλλά δεν το έκανε.

Ο πρώην πλανητάρχης δηλώνει πως είχε μελετήσει τις κινήσεις του τρομοκράτη, που στέρησε την 11η Σεπτεμβρίου την ζωή από 2.977 ανθρώπους στο μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα που έχουν βιώσει ποτέ οι ΗΠΑ, και είχε την δυνατότητα να τον εκτελέσει με πυρηνική επίθεση, αλλά δεν το έκανε γιατί θα υπήρχαν πολλές παράπλευρες απώλειες.

«Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Πέρασα πολύ καιρό να τον παρατηρώ και μια φορά παραλίγο να τον πιάσω. Θα μπορούσα να τον έχω σκοτώσει, αλλά θα έπρεπε να καταστρέψω μια μικρή πόλη που λέγεται Κανταχάρ στο Αφγανιστάν και να σκοτώσω σχεδόν 300 αθώες γυναίκες και παιδιά και τότε δεν θα ήμουν διαφορετικός από εκείνον. Οπότε, δεν το έκανα».

Αυτό που περισσότερο συγκλονίζει είναι ότι σύμφωνα με το CNN οι δηλώσεις του Μπιλ Κλίντον έγιναν σε επιχειρηματίες της Αυστραλίας μόλις μια μέρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα με πρωταγωνιστές τον Μοχάμεντ Άτα και τους άλλους τρομοκράτες της Άλ Κάιντα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa