Πολιτική

H Φωτεινή πήρε το όπλο της…..

Φωτεινή-Πιπιλή

Τα βέλη της κατά πάντων στη Νέα Δημοκρατία στρέφει η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μέσω άρθρου της στην Καθημερινή ασκεί οξεία κριτική στην ηγεσία της κεντροδεξιάς παράταξης και κάνει έναν απολογισμό της των μέχρι τώρα δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πιπιλή κάνει λόγο για παλαιοκομματικές συνήθειες εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά, ενώ ψέγει και τη προεκλογική εκστρατεία σχολιάζοντας πως θύμισε έντονο φλερτ προς την ακροδεξιά και τη θρησκοληψία. Μάλιστα, τονίζει πως μεγάλη ήττα για τη ΝΔ ήταν η ατάκα του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος είπε πως προσευχήθηκε περισσότερο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Εν συνεχεία, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως στράφηκε κυρίως προς τους συντηρητικούς και τους θρησκευόμενους ξεχνώντας την πλειονότητα της κοινωνίας, τους αγρότες και κυρίως τους κεντρώους.

Τέλος, η κ. Πιπιλή ολοκληρώνει με προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του να μην αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ, ενώ κλείνοντας κάνει έκκληση για συνειδητοποίηση των λαθών της παράταξης- ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa