Κοινωνία

Κόλαση η ζωή στην εστία του 20χρονου Βαγγέλη

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνούσε ο 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο Βαγγέλης, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε πέσει θύμα bullying από ομάδα συμφοιτητών του, οι οποίοι μάλιστα τον είχε ξυλοκοπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Πάντα σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτητές του από την Κρήτη, που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, από πέρυσι να αλλάξει τελείως η συμπεριφορά του και να κλειστεί στον εαυτό του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο 20χρονος είχε ζητήσει να φύγει από το δωμάτιο όπου συγκατοικούσε με δύο συνομήλικούς του.

Ο λόγος που είχε μπει στο στόχαστρο ο Βαγγέλης, ήταν ότι οι συντοπίτες του δεν αποδέχονταν ότι… αν και Κρητικός, ήταν χαμηλών τόνων και συνεσταλμένος. Θεωρούσαν ότι ο Βαγγέλης αφου ήταν από την Κρήτη έπρεπε να φέρεται σκληρά «σαν Κρητικός»

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, συνέβη ένα περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέσσερις φοιτητές έκλεισαν τον Βαγγέλη σε ένα δωμάτιο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον χτυπούν, κατηγορώντας τον πως: «Εσύ είσαι από την Κρήτη. Θα φέρεσαι σαν Κρητικός». Από τότε ο Βαγγέλης ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο.

Σύμφωνα με πηγή που κατέθεσε στην αστυνομία και προέρχεται από τα Γιάννενα «οι φοιτητές της συγκεκριμένης σχολής προέρχονται συνήθως από αγροτικές οικογένειες και είναι πιο σκληραγωγημένοι. Κάνουν πιο εύκολα και πιο σκληρά πειράγματα ο ένας στον άλλο, σε σχέση με μία σχολή στο αστικό κέντρο».

Σημειώνεται, ότι την ερχόμενη Τρίτη, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ξεκινήσει έρευνα για τα περιστατικά βίας εναντίον του 20χρονου.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο τόνισε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα είναι αμείλικτοι: «Είναι ζήτημα μίας εβδομάδας να απομακρυνθούν με απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών, φοιτητές, αν αποδειχθεί ότι βιαιοπράγησαν».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa