Παρασκηνιακά

Κόντρα Τσοχατζόπουλου με τον συνήγορο του Ζήγρα

Άκης Τσοχατζόπουλος

Επεισόδιο προκλήθηκε σήμερα στο δικαστήριο μεταξύ των συνηγόρων του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Νίκου Ζήγρα, κατά την ακρόαση για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Η ένταση προκλήθηκε κατά την ένσταση για τη παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που υπέβαλε η υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Τότε ήταν που οι συνήγοροι Ζήγρα και Τσοχατζόπουλου διασταύρωσαν για τα καλά τα ξίφη τους.

Στην κορύφωση της κόντρας μέσα στην δικαστική αίθουσα, ο συνήγορος του πρώην υπουργού είπε: «η θα παρανομήσετε, ή θα αφήσετε τον Τσοχατζόπουλο να φύγει ελεύθερο» για να προκαλέσει την αντίδραση του συναδέλφου του και συνηγόρου του κ. Ζήγρα, ο οποίος είπε: «Τι να κάνει να φύγει; να κάτσει εδώ να δικαστεί… να λάμψει η αλήθεια». Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την σειρά του απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον συνήγορο του Ζήγρα «πρακτοράκι» και «γελοίο», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι συκοφάντης και μετατοπίζει τις ευθύνες αλλού. Δεν υπάρχει τσίπα εδώ για ορισμένους»

Λίγο νωρίτερα, ο Εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πρότεινε να απορριφθεί η ένσταση και η συνεδρίαση διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου οι δικαστές να αποφασίσουν επί της ενστάσεως.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa