Πολιτική

Κουτσούμπας: «Ο λαός χόρτασε απο θυσίες και σωτήρες»

Δημήτρης Κουτσούμπας

Επίθεση κατά της συγκυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο των 96 χρόνων του ΚΚΕ. Ο κ. Κουτσούμπας, κατηγόρησε στην ομιλία του την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «σερβίρουν ξαναζεσταμένα διλήμματα» και «καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες».
Ειδικότερα, ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος, τόνισε πως «ο λαός μας χόρτασε από θυσίες και σωτήρες» και πρόσθεσε ότι «η εργατική τάξη, ο λαός μας, μπορεί μόνος του να σωθεί, αν το αποφασίσει και πάρει αμπάριζα κι αυτούς και το σύστημα που όλοι τους στηρίζουν». Επιπλέον, σημείωσε πως η εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί όμως και στον  πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «οι περιγραφές του πρωθυπουργού για τη χώρα που μπαίνει στην ανάκαμψη, για την ανεργία που άρχισε να υποχωρεί, για τις επενδύσεις που είναι έτοιμες να μπουν στην Ελλάδα, δεν αφορούν τις αγωνίες ενός ολόκληρου λαού που ματώνει καθημερινά πληρώνοντας τα βάρη της κρίσης». Παράλληλα, με αφορμή το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εκβιάζει και τρομοκρατεί και προσπαθεί να εξαγοράσει τον λαό για να ακολουθήσει μια πολιτική χρεωκοπημένη.

Τέλος, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα γκρεμίσει το αντεργατικό οικοδόμημα που έχτισαν οι προηγούμενοι, αλλά θα το συντηρήσει κιόλας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa